top of page

BRUGKLAS

Morssinkhof Terra - Regie: Anne de Blok

morssinkhofterratheaterproducties-brugkl

In de musical zijn Max (Niek Roozen), Selma (May Hollermann), Emma (Belle Zimmerman), Jamie (Claire Veldkamp) en een compleet nieuwe Brugklasser (Jary Sluijter) te zien.

Een hip hop-musical over Willem van Oranje! Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box! Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Brugklas de Musical is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

RECENSIES

Theaterparadijs

Ik ga niets verklappen over het einde van de voorstelling maar in dit nummer is de kwaliteit en kracht van choreografe Chiara Re goed te zien. Wat is dit vol met energie en zo retestrak gemaakt. Het tweede moment dat de zaal weer helemaal los gaat.

Musicalworld

 De uitgevoerde musical is een knaller van een afsluiter. Qua muziekstijl is het een Nederlandse Hamilton (de hip(hop)ste musical op Broadway) , maar dan wel eentje met een enorme dosis humor.  Het is een extra feestelijke kers op de taart, die de enthousiaste spelers ervoor hebben gecreëerd

Musicalsites

 De dansen zijn heel goed uitgevoerd en vooral het nummer ‘Musical’ zorgt voor een geweldige sfeer in de zaal. De timing is goed en het decor wordt heel creatief gebruikt bij de dansen

bottom of page