top of page
Nijntje Poster Met Chiara.png

NIJNTJE

SENF - Regie: Naomi van der Linden

beleef de avonturen van het wereldberoemde konijntje en haar vriendjes en geniet van de verhalen. neem je nijntje-knuffel mee en zing en dans mee met de liedjes. tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. de jonge regisseur Naomi van der Linden zorgt voor een frisse, creatieve voorstelling. kom kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt.

De Argentijnse Eva Duarte heeft een moeilijke jeugd. Op vijftienjarige leeftijd verhuist ze met behulp van een tangozanger naar Buenos Aires, om haar ambities te verwezenlijken. Ze wil dolgraag actrice worden en zal dan ook alles doen om dat doel te bereiken. In 1944 leert ze kolonel Juan Perón kennen, en hij wordt verliefd op haar. Wanneer Perón president wordt en zij First Lady, lijkt alles volgens plan te verlopen. Echter lijkt alleen Ché Evita's berekenende handelswijze door te hebben...

Een vernieuwde, groots opgezette, Nederlandstalige versie van de originele musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, begeleid door een negenkoppig orkest.

bottom of page