top of page

Overig

Gala van het Nederlands Theater

14305263_1298012560217438_49121332721004

Het Gala van het Nederlands Theater is de ‘Oscaravond’ van het Nederlandse theater. Ter afsluiting van het festival worden hier de belangrijkste toneelprijzen uitgereikt, waaronder de Louis d’Or en Theo d’Or voor beste acteur en actrice. Een feestelijke avond waarin de theatersector in het zonnetje wordt gezet en wordt bezongen met een gezonde dosis humor. De avond knalt eruit met een groot feest op het podium en een afterparty in de Brasserie.

Regie: Greg Nottrot

De nacht van Flipje

De-Nacht-van-Flipje-Luuk-Poorthuis-Afbee

Meer dan honderd jaar geleden heeft een uitvinder – Alexander Heldring – vreemdsoortige experimenten uitgehaald met bessensap. Helaas voor hem en zijn goedmoedige assistent Ottho van Tiel leverde dat alleen maar een enorme explosie op... voor Alexander is er een standbeeld neergezet en van Ottho is nooit meer wat vernomen.

Nu: de vader van Flip heeft het moeilijk. Zijn kleine fabriekje in bessensap staat op omvallen. En dat zou goed nieuws zijn voor de aanstormende politica Rita Grommer die van plan is om korte metten te maken met natuur en klimaat. Al dat rood, en al dat groen is haar een doorn in het oog. Geven vader Anton en zoon Flip het op? Of gaan ze de strijd aan?

Homemade Productions - Regie: Bruun Kuyt

Willems Kleine Kerst

WhatsApp Image 2022-01-06 at 11_edited_edited_edited.jpg

Willem geeft een groots verjaardagsfeest! Zijn verjaardag valt rond de kerst waardoor het vaak niet gevierd wordt. Om in de feest sfeer te komen zet hij, naast slingers, ook een kerstboom op voor zijn gasten. Vroeger was hij dol op kerst maar daar zit tegenwoordig een dubbel gevoel bij. Al met al is hij vastberaden om een onvergetelijke verjaardag/kerst met al zijn lieve vrienden, u, te gaan vieren.

Wilminktheater; Regie: Abel Leemans

Song & Dance Fontys 3e jaar

night_edited.jpg

De 3e jaars van Musicaltheater Fontys dansen en zingen een volledige voorstelling:

'Night @ the movies'

Mede choreografen:
Kick Spijkerman & Liesanne van Dongen

Fontys Hoge School

bottom of page