top of page

STAGING/COACHING

Een muzikale hommage vol tijdloze klassiekers als Het dorp, Lieveling, Josefien en Moeder, ik wil bij de revue. Nummers waarmee Sonneveld grote bekendheid verwierf en die allemaal geschreven werden door zijn levenspartner en tekstschrijver Friso Wiegersma.

TELKENS WEER HET DORP

TelkensweerHetdorpLR©BobBronshoff-e14916

OpusOne - Regie: Chiara Re - Eindregie: Frans Mulder

CHEZ BROOD

chez_brood.jpg

Bos Theaterproducties - Regie: Victor Löw

Chez Brood gaat over Herman Brood, de muzikant, de kunstenaar, de volstrekt unieke, creatieve geest die weigerde volwassen te worden. In 2016 zou Herman Brood 70 jaar zijn geworden. Het stuk werd geschreven door Bart Chabot in samenwerking met Xandra Brood. Een voorstelling waarin hits als Saturday Night, My Way en Never Be Clever voorbij komen, live gespeeld door een band onder leiding van Jan Rot.

Philippe is een steenrijke verlamde man uit de elitekringen van Parijs. Hij wil graag een persoonlijk verzorger en Driss, een kleine crimineel uit de banlieus van Parijs, reageert op de vacature, maar alleen om afgewezen te worden en dan recht te hebben op een uitkering. Toch wordt hij aangenomen en dat zorgt er voor dat de levens van beide voorgoed veranderen. Philippe wordt uitgedaagd door het lef en de keiharde overlevingsdrift van Driss en hij betreedt een wereld die totaal niet op de zijne lijkt.
Driss is de onconventionele verzorger die Philippe als gewone man tegemoet treed, en niet als zieke en zielige patiënt. De mannen zoeken samen naar spanning en avontuur en dagen elkaar uit. Tussen de twee tegenpolen groeit een bijzondere vriendschap, die even kwetsbaar als ontroerend is.

INTOUCHABLES

img16891_238.jpg

SENF- Regie: Peter de Baan

KERST KOMT ALTIJD CONCERT

img6369_159.jpg

Het intieme Kerst komt altijd concert met het Phion en de Nederlandse Reisopera!

Zangers: Kelly God, Humphrey Campbell, Pleun Bierbooms en 8 studenten van Codarts

Wilmink Theater - Regie: Abel Leemans